GEVEL: London: One Hyde Park

London: One Hyde Park

 

One Hyde Park

One Hyde Park

ELCEE gevelcomponenten in het duurste appartementencomplex ter wereld
In hartje Londen, vlakbij het beroemde Hyde Park, verrijzen vier van de meest luxueuze appartementencomplexen ter wereld!

Deze vier complexen, genaamd One Hyde Park, bestaan in totaal uit 80 appartementen waarbij een penthouse € 115 miljoen bedraagt. Deze complexen zijn uitgevoerd met kogelvrij glas en voorzien van diverse faciliteiten zoals: squashbanen en panic rooms. Diegene die dit kunnen permitteren zijn hoofdzakelijk prinsen uit het Midden-Oosten en Russische oliebaronnen.

De afdeling Gevelcomponenten speelt hierin een zeer prominente rol. Zij hebben 7.000 gietstukken geleverd, uitgevoerd in roestvast staal en 6 meter lange aluminium extrusie samenstellen ten behoeve van het monteren van koperen geperforeerde finnen. Aan deze producten worden zeer strenge eisen gesteld, zoals de kwaliteit en het uiterlijk.

Aan de rechterzijde is een voorbeeld weergegeven van de koperen finnen die, door middel van onze aluminium profielen en roestvast stalen gietstukken, zijn gemonteerd. Het gaat hier in totaal om 856 stuks finnen, die puur dienen ter decoratie van de appartementencomplexen.

CONTACT

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
info@elcee.nl

ELCEE B.V. is een onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com