GEVEL: London: Bethnal Green Road

London: Bethnal Green Road

Aan de rand van het centrum van London, the Bethnal Green Road, werkt de afdeling Gevelcomponenten mee aan een nieuw te bouwen woontoren. Aan deze, 20 verdiepingen tellende, woontoren worden 815 m2 prefab glazen balkons gemonteerd. ELCEE levert, in samenwerking met Sadev, voor in totaal 700m2 aan glasoppervlak zo’n 1200 stuks spiders van het type S3000 en 1600 stuks glasrotules van het type FXR1003.

Door het grote formaat van een aantal glaspanelen en gezien de grote belastingen op het glas (denk hierbij aan o.a. windbelasting en eigen gewicht van het glaspaneel), was het noodzakelijk om een groot gedeelte van de spiders mechanisch sterker te maken dan de roestvast staal kwaliteit 316, waarin deze spiders standaard geleverd worden. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de roestvast staal kwaliteit Duplex en hiervoor heeft ELCEE een speciale gietproductie op moeten starten.

Uiteindelijk heeft ELCEE eind 2012 alle producten kunnen leveren.

CONTACT

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
info@elcee.nl

ELCEE B.V. is een onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com