BEV: Leveringstijden bevestigingsmaterialen uiterst kort

Leveringstijden bevestigingsmaterialen uiterst kort

(Bron: Interview)
De business unit Bevestigingsmaterialen levert onder andere bouten, moeren, draadstangen, metaalschroeven, sluit- en veerringen. Maar ook schroefdraadelementen en zelfdraadvormende schroeven. Materiaal wat wordt gebruikt is RVS A2 en A4 of sterkere klassen, in staal verzinkt, chroomstaal of volgens gewenste specificatie. Er is een enorm uitgebreid assortiment, dat is te verwerken in de meest uiteenlopende toepassingen.

Ted van der Gun, manager van de divisie Bevestigingsmaterialen, is razend enthousiast over zijn afdeling: ‘Het is niet alleen maar dozen schuiven. De meerwaarde van Elcee zit hem in het meedenken met de klant. Zoals advies geven bij specials en samen kijken naar de optimale oplossing. Dit kan ook in samenwerking gaan met de unit Halffabricaten. Natuurlijk gaat het ook om reguliere orders, waarvan het product al bepaald en redelijk eenvoudig is. Maar dan kun je weer op andere fronten meedenken. Bijvoorbeeld de verpakking. Alles wat bij ons wordt afgeleverd wordt volgens bepaalde protocollen gekeurd en opnieuw verpakt in eigen dozen. Er is een uniforme verpakking ontworpen met barcodes en zes standaardafmetingen. Onze verpakkingen zijn zo duidelijk herkenbaar en heel praktisch stapelbaar.’

Bevestigingsmaterialen

           Bevestigingsmaterialen

Contact
Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan s.v.p. contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.

Tel:       078-6544777
E-mail:  rvs@elcee.nl