Gunnebo®

Gunnebo®

Gunnebo® is van oorsprong een Zweeds bedrijf dat zich richt op de bouwsector en transport. Gunnebo® streeft naar een verbetering van de kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid in de sector bouwnijverheid en transport. Dit komt tot uiting in haar innovatieve producten, zoals het maxi-sling systeem en GrabiQ. Daarnaast hanteert de organisatie een traditionele productlijn onder de naam Classic.

ELCEE waakt al meer dan 25 jaar over de veiligheid bij het hijsen in Nederland. Als importeur van Gunnebo® hijsmaterialen brengt ELCEE de slogan “veiligheid in iedere schalm” in ons land in de praktijk. Door het uitgekiende hijstechniek kwaliteitssysteem van Gunnebo® bent u ervan verzekerd, dat de materialen waarmee u dagelijks hijst, aan de hoogste eisen voldoen. Dankzij ons gekwalificeerde dealernetwerk heeft u altijd het juiste materiaal voor uw opdracht bij de hand en kunt u direct beschikken over een professioneel advies.

Lees verder op de Gunnebo website

CONTACT

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
info@elcee.nl

ELCEE B.V. is een onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com