Over ELCEE

Over ELCEE

ELCEE is niet zomaar een industriële toeleverancier. Wij bouwen al sinds ons oprichtingsjaar (1923) aan vakkennis en professionalisme en kunnen u daarom een uitgebreide range aan producten van ‘s werelds leidende producenten bieden. ELCEE beschikt over een eigen engineerafdeling en ondersteunt u zo met deskundig advies op maat. Orderbegeleiding, levering en after sales zijn uiteraard net zo belangrijk. ELCEE denkt met u mee, van ontwerp tot eindproduct!

In de praktijk is gebleken dat wij een solide business partner zijn. Zo ontvangen wij jaarlijks de D&B 1 rating, wat staat voor hoogste kredietwaardigheid en minimaal risico op faillissement.

Vier business units

Omdat de marktsectoren waarin we actief zijn specialistische kennis vereisen, hebben we onze organisatie opgedeeld in vier marktgerichte business units. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn, met een product op maat, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze business units bestaan uit Gietwerk & smeedwerk, lagertechniek, hijstechniek en bevestigingsmaterialen.

Research & development

ELCEE is continu bezig om innovatieve werkwijzen in te zetten voor het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten van en voor onze afnemers. Het betreft hier niet alleen de functionaliteit van de producten, maar ook zaken als design en duurzaamheid worden in samenwerking met onze partners onder de loep genomen. Teneinde hier een juiste invulling aan te geven investeren wij in de nieuwste technologieën en apparatuur, zodat wij u de juiste ondersteuning kunnen bieden. Hierbij gaat het niet alleen om het ontwikkelen van nieuwe producten, maar tevens om het verbeteren van het huidige design en het toepassen van bestaande ontwerpen in nieuwe marktsegmenten.

Kwaliteitsafdeling

Controle & Meetinstrumenten
Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en leveranciers. Onze eigen kwaliteitsafdeling vormt ook een belangrijke schakel in de levering van kwaliteit. Al onze gietstukken worden zowel in China als in Nederland gecontroleerd, op de kwaliteit en randvoorwaarden. Wij zijn voorzien met ‘high tech’ meetinstrumenten, die jaarlijks worden gekalibreerd.

Bezoek onze business units

Maak op deze website een rondgang langs onze business units om een juiste indruk te krijgen van ons bedrijf. Wij adviseren u dit met enige regelmaat te doen, omdat ons programma door nieuwe ontwikkelingen constant uitgebreid wordt. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.