Offshore Energy Exhibition & Conference

Offshore Energy Exhibition & Conference

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken op Offshore Energy Exhibition & Conference – (22), 23 & 24 oktober, Amsterdam RAI.
Ons standnummer is: 1.909.

Elcee Group heeft vele jaren ervaring in de Offshore industrie! Wij produceren TriboTop® composietlagers, hooggelegeerde stalen lagers, zelfsmerende bronzen lagers met grafietpunten, Gunnebo Johnson’s Forgefab® schijven en kraanblokken.
Elcee leverde Gunnebo Johnson Forgefab® schijven voorzien van glijlagers voor graafzuigers. Een dieplepelzuiger is een gebruikelijk stationair type baggerschip met een hydraulische graafmachine, die de baggerwerkzaamheden uitvoert en op een ponton is gemonteerd, gestabiliseerd door spudpalen. Deze sproeiers worden verplaatst door Gunnebo Johnson Forgefab® schijven, die met een groefhardheid van min. 45HRC, 2,5 mm diep tot aan de bovenkant van de groef. Dit proces geeft ze een superieure levensduur en maakt ze uitermate geschikt voor off lead lifting in ruwe omgevingen. De schijven zijn voorzien van zeewaterbestendige bronzen lagers met grafietpunten, speciaal ontworpen voor de omgevingen die hogere eisen stellen aan de apparatuur.

U kunt zich nu aanmelden voor uw gratis aanwezigheid op registration.offshore-energy.biz. Gebruik hiervoor code JWKB.

We hopen u te zien in Amsterdam RAI.