Innovatie en groei reden voor nieuwe naam en logo

Innovatie en groei reden voor nieuwe naam en logo

Vanaf vandaag voeren alle bedrijven uit de ELCEE Group dezelfde naam en hetzelfde logo. De korte naam ELCEE sluit naadloos aan bij het strakke gedesignde beeldmerk dat kracht en expertise uitstraalt. ELCEE, in 1923 begonnen als familiebedrijf, is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Vanaf 2014 voert het bedrijf een buy en build strategie, onder leiding van dhr. Tjeu van Roij. De diverse bedrijven uit de ELCEE Group hebben dezelfde passie en hetzelfde DNA, maar zij opereerden allen onder eigen merknaam. Een duidelijk hiaat.

ELCEE is een wereldwijde organisatie, met een solide centrale ‘motor’ en een grote mate van synergie tussen haar bedrijven. Het bedrijf is klantgericht en koploper in de niche op basis van betrouwbaarheid en kennis. De oprechte band met haar klanten leidt tot de beste oplossingen. ELCEE is gespecialiseerd in kosteneffectieve productie van klantspecifieke componenten en assemblages, waarbij de nadruk ligt op geengineerde componenten. Dit maakt ELCEE DE keuze van de klant voor het ontwikkelen van geengineerde componenten.

ELCEE transformeert gelaste assemblages naar kosteneffectieve giet- en smeedstukken. Productoptimalisatie speelt een belangrijke rol bij het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO). Met doordachte ontwerpen is ELCEE in staat arbeidskosten te verlagen en productielijnen te verkorten. Door haar diepgaande productiekennis en nauwe verbondenheid met haar productielocaties, biedt ELCEE haar klanten de juiste oplossingen voor specifieke technische toepassingen.

Fundament voor de toekomst

Met het nieuwe logo wordt een stevig fundament gelegd voor groei in de toekomst. Een strak ontworpen beeldmerk dat kracht en expertise uitstraalt. Hiermee sluit het beter aan bij de missie en visie van de groep. 1 naam en logo voor alle bedrijven van de ELCEE groep versterkt het groepsgevoel.

Transparantie en helderheid

De eenvoud van de naam en het logo toont de transparantie en helderheid van ELCEE haar werkwijze: een mondiale organisatie met wereldwijd lokale kantoren. Altijd een lokaal contactpersoon, rechtstreeks contact met engineers en een praktische aanpak van uw uitdaging.

  • Wilt u uw design toetsen?
  • Heeft u advies nodig bij uw industriële component?

Neem contact met ELCEE op: E info@elceegroup.com of T +31 (0) 78 654 47 77.