Hijsbanden & sjormateriaal

Hijsbanden & sjormateriaal

Het vastzetten van lading op vrachtwagens en schepen is steeds meer aan regels gebonden. Dit is een goede ontwikkeling, omdat aanscherping het gevaar verkleint dat lading gaat schuiven of kan losraken van het transportmiddel. Wij bieden een uitgebreid pakket sjormaterialen aan, zoals kettingen, haken en spanners, die voldoen aan de nieuwe Europese norm EN 12195-3.

Ook de Gunnebo hijsbanden staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Het programma bevat rondstroppen en platte hijsbanden in alle gangbare belastingen en afmetingen. De banden en stroppen worden (inclusief een fabriekscertificaat), in kunststof verpakt en uit voorraad geleverd.

Aan de rechterzijde van deze pagina is de informatie over ons productassortiment te vinden, weergegeven in een PDF. Andere producten die u hier kunt vinden zijn onder andere de kettingspanner GT (Chain Tensioner GT), Gunnebo Lifting ‘sjorsysteem’ etc.

Contact

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
hijstechniek@elcee.nl

ELCEE B.V. is een onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com