Hijsogen

Draaibare hijsogen

Met trots presenteren wij de nieuwe generatie Gunnebo Lifting Points, te weten de RELP, DLP, BLP en de verbeterde RLP. Rechts op deze pagina vindt u een PDF met alle details, hieronder staande verschillende hijsogen kort beschreven.

RELP

RELPRELP is een draaibaar hijsoog, ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. Het oog kan 360° draaien en is eenvoudig te monteren, middels een inbussleutel. Daarnaast draait het oog altijd mee in de juiste hijsrichting en klapt hij niet om, waardoor het te liften object niet kan beschadigen.

 

 

 

DLP

DLPDe DLP is een 360° draaibaar en 110° klapbaar hijsoog. Juist omdat het huis geheel wegvalt in de bout neemt het oog in de ruststand nauwelijks ruimte in beslag. Ook is de DLP voorzien van een ‘stay-up’ functie, waardoor het aankoppelen vergemakkelijkt wordt.

 

 

 

BLP

BLP

De BLP is voorzien van een kogellager, waardoor het oog draaibaar blijft tijdens maximale belasting. Het oog is 360° draaibaar en maximaal 90° klapbaar, waardoor het oog nooit in aanraking komt met het te hijsen object.

 

 

 

RLP

RLPDe reeds bekende RLP heeft een transformatie ondergaan. De werklast is verhoogd (zie werklasttabel) en zowel het huis als de bout zijn verbeterd. De borging van de bout is nu zodanig uitgevoerd, dat de RLP niet meer onbedoeld uit elkaar valt.

 

 

 

De hijsogen zijn er in verschillende soorten en maten: Hijsoog m10, hijsoog m12, hijsoog m16, hijsoog m20, draaibaar hijsoog, hijsoog wartelend, klapbaar hijsoog, etc.
Ook vind u de WLL van het hijsen – veilige werkbelasting.

CONTACT

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
hijstechniek@elcee.nl

ELCEE B.V. is een onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com