Classic hijsprogramma

Classic hijsprogramma

Binnen het Classic assortiment van Gunnebo zijn er een oneindig aantal combinaties mogelijk, waarbij de diverse koppelmogelijkheden perfect op elkaar zijn afgestemd. Onderdelen met een veilige werkbelasting van 1,1 tot 125 ton zijn uit voorraad leverbaar.

Kettingen en componenten worden geproduceerd van speciaal gehard en gegloeid gelegeerd staal. Dit garandeert: Een zeer grote sterkte, laag gewicht, hoge slijtvastheid, lange levensduur.

Alle Gunnebo® “Classic” componenten zijn uniform gemerkt met equivalente kettingafmeting.

Gunnebo® Classic is niet zomaar een hijsmaterialen programma, het is een totaal concept. De kettingen en componenten zijn zo ontworpen, om u meer flexibiliteit te geven om iedere hijsopgave optimaal uit te kunnen voeren. Dit geldt zowel voor hijsketting, staaldraad als hijsbanden.

Binnen het Classic assortiment vindt u onder andere de ketting Classic Grade 8, een kortschalmige ketting van het type KLB, volgens EN818-2, de inkorthaak OG, lashaak met klep type EKN, veiligheidshaak type OBK, veiligheidshaak type BK, veiligheidshaak met kogellagerwartel type BKLK, gieterijhaak type OKE, etc.

Contact

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
hijstechniek@elcee.nl

ELCEE B.V. is een onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com