Gevelcomponenten

Gevelcomponenten

De business unit ‘Gevelcomponenten’ is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van onderdelen volgens tekening; in gegoten, gesmede of samengestelde uitvoeringen. Onafhankelijk van de materiaalkwaliteit of het productieproces kunnen we een passend voorstel uitwerken. De producten kunnen we in 3D ontwerpen, waarna, met behulp van rapid prototyping, het uiteindelijke ontwerp in kunststof kan worden uitgevoerd.

Sadev®

Het Franse bedrijf Sadev® is opgericht in 1938. ELCEE is agent van Sadev® voor de Benelux. Door ruime ervaring is Sadev® inmiddels marktleider en voorloper op het gebied van architectonische glascomponenten en -systemen. Sadev® heeft een Classic- en een Decorlijn.

De Sadev® Classiclijn bestaat uit vaste rotules, verstelbare rotules, spiders en luifels. De Sadev® Decorlijn bestaat uit interne applicaties als glazen draaideuren, schuifdeuren en douchedeuren zonder frame.

Contact

Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan contact op met onze engineers voor de mogelijkheden.
T 078-6544777
gevelcomponenten@elcee.nl

ELCEE B.V. is onderdeel van de ELCEE Group – www.elceegroup.com